The best day of your life is the one on which you decide your life is your own. No apologies or excuses. No one to lean on, rely on, or blame. The gift is yours - it is an amazing journey - and you alone are responsible for the quality of it. This is the day your life really begins.
~
Bob Moawad~




Sunday, 1 March 2009

tagged by eja

1. Apakah benda paling penting dalam hidup kamu?

* rukun islam
* diri saya
* keluarga saya
* pengalaman saya
* teman saya


2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan duit sendiri?

novel norhayati berahim "CHINTA"..unik kan nama novel dia



3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?

aiiyo0o, mana-mana je. asal orang yang penting mesti boleh pergi..dalam laut pon jadi taw..kalau semua pakai goggle, fins, and all the importance breathin' appartus..hihih PADI license wanted k..baba, along dah sedia nak jadi diver ni..we3~~~


4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?

siapa la yang nak hubungan sekerat jalan..mesti lah SELAMANYER



5. Adakah kamu dilamun cinta?

apakah itu CINTA??




6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?

kedai sate depan uitm...restoren ke tu??




7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

CHINTA lor...



8. Apakah nama penuh kamu?

NURUL IZZATI BTE MOHD FUAD




9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?

ada perkara saya senang dengan mama, ada juga saya senang dengan baba...kalo, ada soalan ngn adik-beradik pon, saya senang taw..



10. Namakan seseorang yang kamu ingin berjumpa untuk pertama kalinya dalam hidup
anda?

sultan azlan shah..apasal entah


11. Sebutkan 8 sabahat PALING rapat dengan anda?

*nur syuhada
*aina mardiah
*adik
*yaya
*ati
*nisa
*gya
*dah la tu, ramai sangat cam pelik la..



12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?

mestilah..setiap hari taw



13. Tempat yg paling seronok kamu mahu pergi?

Mecca, NORWAY, rodeo drive, fifth avenue, tokyo, soho, itali
london(instinct kata satu hari nanti mesti kena pergi juga..kenapa ADALAH..HE3~~)
germany, taj mahal, russia, paris, korea(ok, hari nie kak dila g korea..jeles2)



14. 5 perkara tentang org yang tag kamu?

*nama dia eja
*dia matured
*dia ceria
*dia garang sikit yer kadang2
*dia yakin



15. 8 perkara yang kamu sangat gilai?

*main bola keranjang DAN bola sepak dengan family saya
*minum air nescafe..hihi~~semua fuad n co suka yer tuan2
*pergi shopping barang dapur ngn family saya
*ikut baba pergi kerja
*edit gambar



16. Pelukan atau ciuman?

bila sampai masa yer sahabat2...



17. 8 perkara yang sering di ucap?

* salam..kalau nak greet orang dalam message, ym n sewaktu dengannyer
* terima kasih kalau arang bagi ataw tolong saya
* i love you dekat mama setiap kali telefon
* tengah buat ape?? kalau telefon, selalu tanya..takut ganggu
* assalamualaikum--kalau nak msok bilik orang
* ok ke tak nie...ayat biasa saya yer..kira concern la gak kot..
* ada pape nak kongsi->> bila instinct saya kata 'dia ni ada mende nak ckap'
* suka hati la-->> kalau malas nak layan




18. 8 buku yang baru dibaca..

*tika rindu berlagu
*the magic mirror
*GRADUAN
*selling
*CHINTA
*CLEO
*PENGANTIN-->> bride to-be yg beli ok..saya baca sahaja
*international business


19. tag 5 orang

* chempaka
* darren
* anyss sponge
*hanis zalikha juga
* suka hati

1 comment:

eJa said...

oh zati...adakah diri ku ini garang bila bersama mu...???
oHHhhHHH tidaKKKKkk....!!!!
heheheheheh....
eja garang ka???
aduh....